Kedves Látogatók! Kedves Barátaink!

Tisztelettel és örömmel tudatjuk Önökkel, hogy az Árva László Egészségügyi Gázmester Emlékére Alapítvány az elmúlt évben (2023) sikeresen és eredményesen teljesítette fontos célkitűzését!
Az Emlékalapítvány sikeres és eredményes működésében nagy szerepe volt és van a lelkiekben és anyagilag is támogatóinknak!
Hálásan köszönünk minden segítséget!
Mindezeknek köszönhetően az Emlékalapítvány az elmúlt évben pénzbeli támogatással segítette mindazokat - magánszemélyeket, jogi személyeket, társasházakat, egyházi jogi személyeket, - akik az emberi egészségre káros kártevők - szakemberekkel történő - irtásánál, ellenük való védekezésnél pénzbeli támogatást kértek az alapítványtól.
Az Emlékalapítvány fontos célja a továbbiakban is az, hogy társadalmunk minél szélesebb rétegének tudjon pénzbeli támogatásával segíteni az emberi egészségre káros kártevők irtási és az ellenük való védekezési díj (ár) mérséklésében.

ROVAROK: CSÓTÁNY, ÁGYIPOLOSKA, DARÁZS, HANGYA

Image

CSÓTÁNY

Image

ÁGYIPOLOSKA

Image

DARÁZS

Image

HANGYA

 

RÁGCSÁLÓK: EGÉR, PATKÁNY

Image

EGÉR

Image

PATKÁNY

Kedves pénzbeli támogatást kérők!

Tanácsoljuk, hogy ezen emberi egészségre káros kártevők irtásához, ellenük való védekezéshez mindenkor szakemberek - egészségügyi kártevőirtók, egészségügyi gázmesterek - szolgáltatását vegyék igénybe!
Amennyiben az Emlékalapítványtól pénzbeli támogatást szeretnének kérni az emberi egészségre káros kártevők irtásához keressenek bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Mobil: +36 30/9624-569
E-mail: klaraarva@gmail.com

Kedves Támogatóink!

Ismételten nagy tisztelettel, hálával és szeretettel köszönjük a lelki és pénzbeli segítségnyújtásukat az Emlékalapítvány sikeres működéséhez!
Önöknek is köszönhető, hogy az elmúlt évben több ezer embertársunk élet és környezeti körülményeinek javításánál az alapítvány is közreműködhetett.
Az Önök segítségével tudtunk közreműködni az emberi egészségre káros kártevők gyérítésénél, az esetleges emberi egészségben okozott károk és egyéb károk megfékezésénél, megszüntetésénél azzal, hogy e szolgáltatás díjának megfizetéséhez anyagi segítséget nyújtottunk.
Az Árva László Egészségügyi Gázmester Emlékére Alapítvány jövőbeni fő célja továbbra is e humánus elv!
E humánus elv és nemes cél megvalósulása érdekében hálásan kérünk és fogadunk minden lelki - akár szakmai - segítséget és pénzbeli adományt!
Emlékalapítvány bankszámlaszáma: OTP Bank Zrt. 11743002-26503761
Az Emlékalapítvány jelen van és működik, szeretettel várjuk Kedves Barátaink csatlakozását és segítségnyújtását honlapunkon és facebook oldalunkon!


Köszönettel:
Árva László Egészségügyi Gázmester Emlékére Alapítvány